Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

REVIEW ΣΤΟ SPECIAL EDITION VANA'S CHERRYBOX


Φίλες μου γεια σας! Αυτή η Special Edition του συνδρομητικού κουτιού ήταν η πιο όμορφη και ευχάριστη έκπληξη που μπορούσε να κάνει η CHERRYBOX. 
Όπως ήταν επόμενο, το κουτάκι σε λίγες ώρες βγήκε sold out, επειδή όμως πρόλαβα να παραγγείλω αμέσως μόλις είδα την ανάρτηση της Βάνας Παπαδοπούλου στο facebook, σκέφτηκα να σας παρουσιάσω τα εξαιρετικά προϊόντα που είχε μέσα.


Ποια είναι η όμως η Βάνα? Είναι η πιο γνωστή, η πιο γλυκιά, η πιο όμορφη Ελληνίδα youtuber! Τα videos της με συμβουλές ομορφιάς, tutorials και reviews προϊόντων, είναι όλα ένα κι ένα! Το κανάλι της https://www.youtube.com/user/vanasuper/featured πρόσφατα έκλεισε δύο χρόνια λειτουργίας, έχει αποκτήσει περίπου 34.000 subscribers και 95.000 views και συνεχώς ανεβαίνει προς την κορυφή (αν δεν την έχει πιάσει ήδη!). Είναι πραγματικά το πιο αγαπημένο μου και το παρακολουθώ πιστά, αφού θεωρώ ότι η δουλειά της Βάνας είναι εξαιρετική.

Επειδή θα μπορούσα να μιλάω για τη Βάνα ασταμάτητα (οι φίλες μου ξέρουν), εδώ θα κάνω μια παύση, για να σας παρουσιάσω τα προϊόντα που παρέλαβα εχτές. 

Εκτός από το όνομά της που χάρισε στο κουτί και τη φωτογραφία της στην καρτέλα των προϊόντων, η Βάνα επέλεξε τα προϊόντα η ίδια για εμάς, είναι όλα σε full size μέγεθος και ενώ η κανονική τιμή τους φτάνει στα 60.00 Ευρώ, το κουτί στοίχιζε μόνο 25.00 Ευρώ (+3.00 Ευρώ τα έξοδα αντικαταβολής).




GEROVITAL - H3 Retinol Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών 15ml

Mία πολύ δροσερή αντιρυτιδική κρέμα ματιών με Ρετινόλη, Sepilift και Βιταμίνες Α & Ε που εφαρμόζουμε τη νύχτα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.Τις ιδιότητές της, για να πω την αλήθεια, δεν έχω προλάβει να τις δω, γιατί την δοκίμασα μια φορά μόνο, αλλά θα συνεχίσω να την εφαρμόζω και σε επόμενο review θα σας γράψω περισσότερα. 


KYANA - Λάδι Argan 100 ml

Το Argan Oil είναι πλέον γνωστό για τις ιδιότητές του. Προσφέρει στα μαλλιά απόλυτη ενυδάτωση, λάμψη και απαλότητα. Έβαλα μια μικρή ποσότητα, σε νωπά μαλλιά πριν το στέγνωμα και πραγματικά έγιναν πολύ απαλά και ευκολοχτένιστα. Θα το χρησιμοποιήσω σαν θεραπεία μετά από κάθε λούσιμο.


ADEN COSMETICS - Ανεξίτηλο Lip Gloss No24

Το πρώτο Lip Gloss που δοκιμάζω με τόσο μεγάλη διάρκεια. Είναι πολύ σταθερό στα χείλη και το χρώμα που έτυχε στο δικό μου κουτί, είναι ακριβώς αυτό που ήθελα! Ήταν το πρώτο προϊόν το οποίο "αποκάλυψε" η Βάνα σε φωτογραφία της στο instagram πως θα περιείχε το κουτί, και είχε διαλέξει  δύο διαφορετικές αποχρώσεις. 

Bomb Cosmetics - Lemon Lip Scrub

Scrub απολέπισης για τα χείλη, με υπέροχη μυρωδιά λεμονιού. Το τοποθέτησα με απαλές κινήσεις και μόλις το αφαίρεσα, τα χείλη μου ήταν απίστευτα απαλά και ενυδατωμένα. Επειδή δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει scrub χειλιών, έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη και σίγουρα θα μπει στην καθημερινή μου ρουτίνα!

Montagne Jeunesse - White Chocolate Masque 15gr

Αυτή η μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό με λευκή σοκολάτα, έχει τόσο υπέροχη μυρωδιά που σου έρχεται να τη φας! Περιέχει βούτυρο κακάο και jojoba, καθαρίζει σε βάθος το δέρμα και το αφήνει απαλό και μεταξένιο. Σίγουρα θα την αγοράσω ξανά μόλις μου τελειώσει!


Και κάπου εδώ τελείωσε η παρουσίαση των προϊόντων που βρήκα στο κουτί. Ανυπομονώ να βγει το επόμενο CHERRYBOX κι ελπίζω να βοηθήσει ξανά η Βάνα στην επιλογή των προϊόντων!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, σας στέλνω πολλά πολλά Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου