Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015


Φίλες μου γεια σας! 
Με μια μικρή καθυστέρηση, λόγω των τελευταίων γεγονότων στη Χώρα μας, ετοίμασα τα αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο για τον Ιούνιο.

Πάμε γρήγορα να σας τα παρουσιάσω!



Wella SP - Sun UV Protection Spray

Είμαστε πλέον στα μέσα του καλοκαιριού, αλλά από τον Ιούνιο κιόλας ξεκίνησα να χρησιμοποιώ αντηλιακό στα μαλλιά μου, ακόμα και μέσα στην πόλη, αφού προς το παρόν τη θάλασσα τη βλέπω μόνο σε φωτογραφίες. 
Το σπρέι αυτό μου το έκαναν δώρο στο αγαπημένο μου κομμωτήριο εδώ και χάρηκα πάρα πάρα πολύ! 
Είναι ιδανικό για προστασία των μαλλιών και της βαφής από την ηλιακή ακτινοβολία, για όλους τους τύπους μαλλιών.
Προστατεύει από τις καταστρεπτικές συνέπειες του ήλιου και των ακτινών UV. Περιέχει την ειδική φόρμουλα Sunscreen, η οποία παρέχει ενεργή προστασία που διαρκεί έως και 10 ώρες.
Η σύνθεσή του δεν είναι καθόλου λιπαρή και μπορείς να το ψεκάσεις σε βρεγμένα αλλά και σε στεγνά μαλλιά. 

APIVITA - AQUA VITA 


Η AQUA VITA είναι μια πολύ γνωστή κρέμα-gel εντατικής ενυδάτωσης και αναζωογόνησης για λιπαρές-μικτές επιδερμίδες και οι bloggers πίνουν νερό στο όνομά της. Είναι εξαιρετικά ενυδατική με υπέροχο άρωμα και από τη στιγμή που την απλώνεις στο πρόσωπο και το λαιμό, αισθάνεσαι μια ιδιαίτερη δροσιά. 
Όταν ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ, δεν ήμουν ιδιαίτερα ικανοποιημένη σε ότι αφορά τη ρύθμιση της λιπαρότητας, όταν όμως διαπίστωσα ότι το είχα παρακάνει με την ποσότητα και τη μείωσα, είδα ότι χρειάζεται ελάχιστο προϊόν για το πρόσωπο και το λαιμό και τελικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη. 

ESSENCE- lash princess volume mascara

Καλέ, αυτή η Essence με έχει ξετρελάνει με τις Mascara! Όποια κι αν έχω δοκιμάσει, είναι καλύτερη από την άλλη. Η συγκεκριμένη με πολύ έντονο μαύρο χρώμα, κάνει τις βλεφαρίδες μου πραγματικά σαν ψεύτικες! Η τιμή της πολύ χαμηλή, όπως σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας και η συσκευασία της πολύ ιδιαίτερη! 

APIVITA - PROPOLINE
Σαμπουάν, Κρέμα Ενυδάτωσης & Θρέψης, Μάσκα Θρέψης και Επανόρθωσης για Ξηρά-Αφυδατωμένα Μαλλιά
με αμύγδαλο & μέλι

Το σαμπουάν καθαρίζει απίστευτα, ενυδατώνει και επανορθώνει τα μαλλιά, χάρη στις πρωτεΐνες σιταριού, το μέλι, την αλόη και τα έλαια ελιάς και αμυγδάλου.
Η κρέμα προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση και θρέψη ώστε τα μαλλιά να ανακτήσουν και πάλι τη λάμψη και τη ζωντάνια τους, παράλληλα προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και την ψαλίδα.
Η μάσκα είναι πολύ πλούσια και ενδείκνυται για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά, θρέφει σε βάθος, αποκαθιστά τις φθορές και προστατεύει από το σπάσιμο.
Η φυσική τους σύνθεση χωρίς pαrabens και επιβλαβή συστατικά, με κέρδισε πριν καν ανοίξω τις συσκευασίες. Το άρωμά τους είναι εξαιρετικό (προσωπικά λατρεύω το άρωμα αμύγδαλο). τα μαλλιά μου είναι πιο απαλά από ποτέ και σίγουρα θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ για πολύ καιρό. 

APIVITA Natural Oil Almond Φυτικό έλαιο Αμύγδαλο

Last but not least το φυτικό έλαιο αμύγδαλο της Apivita που έχω συνεχώς στο κομοδίνο μου. Μια πολύ μικρή ποσότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια και στις βλεφαρίδες, κάνει διπλή δουλειά! Καταπολεμά το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους, θρέφει απίστευτα τις βλεφαρίδες (ειδικά αν το αναμίξετε με καστορέλαιο, κάνει θαύματα) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ολόκληρο το πρόσωπο (εγώ που έχω λιπαρή επιδερμίδα δεν το προτιμώ γι'αυτή τη χρήση).
Επίσης να σας πω ότι αρκετά συχνά (δύο φορές την εβδομάδα πριν το λούσιμο) κάνω μασάζ στις ρίζες των μαλλιών μου γιατί το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και μαγνήσιο, βοηθά στην πρόληψη της τριχόπτωσης και ενυδατώνει σε βάθος τις τρίχες αποτρέποντας το σπάσιμο και τη φθορά.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον Ιούνιο και σίγουρα θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ και τους επόμενους μήνες! 

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, εύχομαι να είσαστε καλά. 
Σας φιλώ γλυκά!

2 σχόλια:

  1. Ωραια τα αγαπημενα σου!
    Ενδιαφερουσα η μασκαρα, θα την αναζητησω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου! Η μασκαρα εξαιρετική, θα με θυμηθείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή